ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ

   Το νέο βιβλίο της Βαρβάρας Χ. Ασημακοπούλου

   ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ- COACHING & ΗΓΕΣΙΑ

   Γίνε ο ηγέτης του εαυτού σου.

   Κέρδισε την εσωτερική σου χειραφέτηση, απελευθερώσου από συμβάσεις και εμπόδια, ανακάλυψε τον αυθεντικό εαυτό σου.
   Απόκτησε τον έλεγχο της καθημερινότητας σου, γίνε η έμπνευση για το περιβάλλον σου, ο ηγέτης του εαυτού σου και των άλλων.

 ΣΕ 10 ΒΗΜΑΤΑ

   Θα ανακαλύψεις τις απεριόριστες δυνατότητες σου ως ηγέτης.
   Θα μάθεις να αξιοποιήσεις τη φιλοσοφία και το coaching με στόχο μια λειτουργική καθημερινότητα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
   Θα βελτιώσεις τις επιδόσεις σου πετυχαίνοντας καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΦΟΡΑ

  • Τους ηγέτες της κάθε μέρας
  • Στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών
  • Επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες
  • Ανήσυχους ανθρώπους που θέλουν να είναι ενήμεροι για τις σύγχρονες τάσεις ή μεθόδους διοίκησης και ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο

Αγόρασε το

Προμηθευτείτε το βιβλίο στέλνοντας e-mail ΕΔΩ .

Η αποστολή θα γίνει άμεσα στη διεύθυνση που επιθυμείτε.


ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ανατρέχοντας σε σύγχρονες θεωρίες Ψυχολογίας και, κυρίως, στην αρχαιοελληνική Φιλοσοφία, η Βαρβάρα Ασημακοπούλου εύληπτα και εύστοχα προτείνει το coaching ως τον τρόπο της συνεχούς ανάπτυξης του ηγέτη. Με γλώσσα απλή, κατανοητή και ενημερωμένη, η Βαρβάρα Ασημακοπούλου δείχνει το δρόμο προς την εσωτερική χειραφέτηση. Εκλαϊκεύει σύνθετες θεωρίες και φιλοσοφικές ιδέες, εντάσσοντάς τες γόνιμα στο πλαίσιο της σύγχρονης διοίκησης. Ο αναγνώστης μαθαίνει, προβληματίζεται, και ωθείται να σκεφτεί.  Αν είναι στέλεχος σε επιχείρηση ή οργανισμό, θα κερδίσει πολλά.

Χαρίδημος Κ. Τσούκας
Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης στην Έδρα Columbia Ship Management,
Πανεπιστήμιο Κύπρου & Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς, University of Warwick

 

Το βιβλίο με αριστουργηματικό τρόπο σού δείχνει  πώς μπορείς να εμπλουτίσεις τη  ζωή σου και να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα,  μέσα από τη σωκρατική αυτογνωσία, την αξιοποίηση του δυναμικού σου, την πίστη σε αξίες και την άσκηση ηγεσίας σύμφωνα με την Αριστοτελική ηθική και λογική. Πρόκειται για ένα βιβλίο με καθαρή γραφή, που συνδυάζει την επιστημονική γνώση με την πρακτική του σύγχρονου coaching και μπορεί, ταυτόχρονα, να  γίνει εργαλείο εσωτερικής προσωπικής επανάστασης και κοινωνικής ευημερίας. Η Βαρβάρα Ασημακοπούλου, κορυφαία coach η ίδια,  μας χαρίζει, γενναιόδωρα, τη γνώση και την εμπειρία της, για να πετύχουμε την εσωτερική μας χειραφέτηση!

Άννα Καραμάνου
τ.Πρόεδρος Επιτροπής FEMM, Ευρωπαϊκο Κοινοβούλιο