COACH NOW 2020

" COACHING & ΗΓΕΣΙΑ" Η αληθινή ηγεσία ξεκινά απο μέσα μας"

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ME TΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Το δεύτερο ετήσιο διεθνές συνέδριο Coaching στην Αθήνα που έχει γίνει θεσμός με επίκεντρο φέτος την Ηγεσία αρχικά ως εσωτερική υπόθεση. Ένα υβριδικό συνέδριο. Μια καινοτόμα μορφή επικοινωνίας εμπνευσμένη από τις νέες συνθήκες της αναγκαστικής κοινωνικής φυσικής απομάκρυνσης.

Ένας νέος όρος στη ζωή μας. Που όμως εμείς με το Coach Now 2020 του δώσαμε μια νέα σημασία.Στις 3 Οκτωβρίου 2020 στο Καστρί το COACH Now 2020 παρακολούθησαν live οι επιτρεπόμενοι παρόντες, από 20 άτομα  σε τρεις διαφορετικές αίθουσες και σε live streaming πληθώρα συνδεδεμένων φίλων από όλο τον κόσμο!

Ένα διαφορετικό συνέδριο που έτρεξε μπροστά στα μάτια μας ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.H σύνδεση όλων των με κάθε τρόπο παρόντων ήταν μοναδική, βιωματική, δημιουργικά δεσμευτική, εποικοδομητική, βελτιωτική και κυρίως ανυψωτική για το πνεύμα και τη διάθεσή τους. Ό,τι δηλαδή ακριβώς είναι το Coaching. Ψυχή λοιπόν στο Coaching & Ηγεσία 2020 κατέθεσαν και μοιράστηκαν εκείνο το μοναδικό βράδυ μοναδικοί Έλληνες και ξένοι ομιλητές διεθνούς αναγνώρισης:

Η Βαρβάρα Ασημακοπούλου, η ιδρύτρια και δημιουργός του προγράμματος «Coaching Δεξιότητες και Εργαλεία στην πράξη (πιστοποιημένο από τον ICF ως ACSTH, διάρκειας 100 ωρών), η οποία εκτός από τις μαγικές της ικανότητες να οργανώσει ένα διεθνές συνέδριο, υψηλού επιπέδου, σε συνθήκες δύσκολες και ιδιαίτερες, μας καθήλωσε και με την ομιλία της "FeminineshipTM" Η γυναικεία Ψυχή́, φέρνοντας άρωμα γυναίκας, δυνατής ηγέτιδας.

Ο Γιάννης Καλογεράκης που με το γνωστό διαφορετικό ύφος παρουσίασης του, μας εξήγησε γιατί  "To Coaching & η Ηγεσία ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ - Όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" - Είναι για αυτούς που νοιάζονται βαθιά́ και θέλουν να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.

Η Kathryn Pope, που με τρόπο συγκλονιστικά βιωματικό μας έδειξε πώς να χρησιμοποιούμε το σώμα μας βελτιώνοντας τις ηγετικές και coaching δεξιότητές μας κι έφερε τα μέσα έξω στην ομιλία της: "Inside Out" - The direct route to Powerful Leadership

Η Tunde Erdos, μας έδωσε επιπλέον τροφή για σκέψη αλλά και επίγνωση του ρόλου μας ως επαγγελματίες coaches, στην υπηρεσία της επιστήμης και των πελατών μας!

Ο David Wondra, μας μίλησε για τις προκλήσεις της ηγεσίας σήμερα και τον καταλυτικό ρόλο των διαπιστευμένων coaches

• Οι μοναδικές Αναστασία Μοίρα & Όλγα Παπατριανταφύλλου, που με ένα εκπληκτικό διάλογο μεταξύ τους γεφύρωσαν Αριστοτέλη & Mindfulness και μας απέδειξαν πώς μπορεί να είναι: "Η ηγεσία ως ανθρώπινη φύση"

• Και βέβαια οι Απόφοιτοι του CSTP 2 & 3 σε ένα πάνελ – πανδαισία συναισθήματος και δομημένης πια γνώσης, με μεταφορές δανεισμένες από τη φύση, μας μίλησαν για την: "Ηγεσία ως Προσωπική Υπόθεση"- Πώς το Coaching με βοήθησε να πάρω τον έλεγχο και να φωτίσω νέα, πιο αυθεντικά́ μονοπάτια. Το πάνελ αποτελούσαν οι:  Μαρία  Αντωνιάδου, Αγγελική́ Αχείμαστου, Ιωάννα Γιάτση, Στέλλα Δεληγεώργη, Αρετή́ Μυστηρούδη, Πέρρυ Οικονόμου, Ρόη Φίλου και Γιώργος Χατζηβάσιλας, υπό τον καταπληκτικό συντονισμό της Ειρήνης Νικολαΐδου. Αφορμή, για να ενώσουμε τις γνώσεις και κυρίως τα μοναδικά συναισθήματα που μοιραστήκαμε, ήταν η απονομή των διπλωμάτων στους αποφοίτους του προγράμματος «Coaching Δεξιότητες και εργαλεία στην πράξη» 2 & 3 το πρόγραμμα που ξεχώρισε διεθνώς για το συνδυασμό του coaching με την ελληνική ταυτότητα-την ελληνικη φιλοσοφία.

Το ετήσιο συνέδριο Coach Now, είναι δημιουργία της Βαρβάρας Ασημακοπούλου, η οποία τόσο σε αυτό όσο και σε ολόκληρο το πρόγραμμά της έχει ένα σκοπό ζωής: Να εμπνεύσει και να γνωρίσει το coaching σε περισσότερους ανθρώπους, να μοιραστεί το πάθος της γι αυτό με ανθρώπους με κοινό όραμα ή κοινές αναζητήσεις, να γνωρίσει σε όλους τους Έλληνες τον κόσμο ό,τι πιο σύγχρονο, καινοτόμο και πρωτοπόρο από την παγκόσμια ακαδημαϊκή έρευνα, τη φιλοσοφία, την επιστήμη και την πρακτική του Coaching.

Το συνέδριο τίμησε επίσης με την παρουσία της, απευθύνοντας χαιρετισμό η κα Κωνσταντία Πάλλα, Πρόεδρος του ICF Greece (Ελληνικό παράρτημα του διεθνούς επαγγελματικού οργανισμού των coaches, Ιnternational Coaching Federation).

Ένα μαγικό ταξίδι ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, γεμάτο συναίσθημα θετική ενέργεια, πίστη και αισιοδοξία ότι η καλοσύνη και η γενναιοδωρία αναγνωρίζονται.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους εσάς, φίλους συγγενείς, επαγγελματίες, στελέχη, έμπειρους ή εν δυνάμει coaches και σας υπόσχομαι πολλές ακόμη συγκινήσεις στο μέλλον.

Με συνέπεια, σκληρή δουλειά, στόχευση και Πίστη!

Το Coach Now 2021 ήδη ετοιμάζεται με ένα θέμα έκπληξη

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ COACH NOW KAI
ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ

LINKEDIN GROUP COACH NOW

Βαρβάρα Ασημακοπούλου

Η coach σας

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ TOY COACH NOW

Η αναγνώριση και προώθηση του Coaching ως αναπόσπαστο κομμάτι μιας ευημερούσας και ακμάζουσας κοινωνίας και ως κρίσιμος παράγοντας για την εξασφάλιση της θετικής εσωτερικής και εξωτερικής αλλαγής και εντέλει της προσωπικής και κοινωνικής χειραφέτησης.

Το COACH NOW στηρίζεται σε τρείς πυλώνες, τη φιλοσοφία, την έρευνα και την πρακτική.

Γι αυτό το λόγο έχουν δημιουργηθεί:

-Μια ισχυρή, εμπνευσμένη και υποστηρικτική διεθνής κοινότητα με κοινές ηθικές αξίες και έναν ουσιαστικό σκοπό για την αειφόρο ανάπτυξη του ανθρώπου

-Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί σε "Professional Coaching Diploma" για να σφυρηλατήσει με το ίδιο όραμα και αξίες επαγγελματίες coaches, ανήσυχους ανθρώπους και ηγέτες, το "Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στη Δράση", στην ελληνική γλώσσα καταρχάς που που πήρε διεθνή ICF διαπίστευση 100 ωρών και μοναδική διάκριση για το περιεχόμενό του. (e-learning & διαπροσωπικά).

-Ένα ετήσιο συνέδριο με διεθνείς ομιλητές και θεματολογία με ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο από την παγκόσμια ακαδημαϊκή έρευνα, τη φιλοσοφία, την επιστήμη και πρακτική του coaching.

-άλλες καινοτόμες και τολμηρές πρωτοβουλίες όπως το "Your Time of Power"

 

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ