"ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ" ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Μέσα στο κατάμεστο Ιωνικό Κέντρο στην ανοιξιάτικη Πλάκα, σε μια ατμόσφαιρα εκπληκτικής θετικής ενέργειας, συγκίνησης και ευφορίας πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ Coaching και Ηγεσία της δημοφιλούς coach Βαρβάρας Ασημακοπούλου στις 19.4.2019. Ένας ουσιαστικός εορτασμός με φίλους των έργων που ολοκλήρωσε τα τελευταία χρόνια όπως χαρακτηριστικά ομολόγησε η ίδια κατά τον εισαγωγικό της χαιρετισμό. Αμέσως τους προσκάλεσε όλους να συμμετέχουν σε αυτόν τον εορτασμό και να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όσα οι ίδιοι έχουν επιτύχει μέχρι τώρα, για τους ανθρώπους που έχουν κοντά τους και για τον σπουδαίο άνθρωπο που οι ίδιοι έχουν γίνει.

Στη συνέχεια, μίλησαν για το βιβλίο η κα Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια HRM ΟΠΑ, η οποία είπε ότι η κάθε σελίδα κρύβει και κάτι πολύτιμο. Αποφθέγματα φιλοσόφων, θεωρητικά συμπεράσματα για την ηγεσία, πρακτικές συμβουλές από το χώρο του coaching. Δεν είναι βιβλίο που το διαβάζεις και το βάζεις στην άκρη. Είναι ένα βιβλίο αναφοράς στο οποίο μπορείς να ανατρέχεις συχνά για να αντλείς δύναμη, έμπνευση και διδάγματα.
ο κ. Διονύσης Μεσσάρης Σύμβουλος Οργάνωσης και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Δομών , ο οποίος μέσα από δικές του άκρως ανθρώπινες και συγκινητικές προσωπικές ιστορίες τόνισε τη σημασία της εισαγωγής του coaching στο εκπαιδευτικό σύστημα για τα παιδιά και τους δασκάλους και η κα Λυδία Αντωνίου, Ιδρύτρια & CEO Lydia’s Pastries Lydia's Homemade Pastries , μίλησε για τη συμβολή του βιβλίου στην πρόοδο και στην προσωπική ενδυνάμωση των επιχειρηματιών και στελεχών και όπως χαρακτηριστικά είπε με το βιβλίο αυτό ανοίγεις λογαριασμούς. Είναι βιβλίο φίλος και συνοδοιπόρος. Επανέρχεσαι και συνέχεια μετριέσαι μαζί του, ανακαλύτεις κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο, μία πρόκληση να ανακαλύψεις νέες πτυχές του καλού σου εαυτού.

Έπειτα μέσα από διαδικτυακή σύνδεση με το εξωτερικό όπου βρισκόταν, πήρε το λόγο η κα Ειρήνη Νικολαϊδου, ICF Professional Certified Coach εκ μέρους του ICF Greece Chapter, διαδικτυακά, ο κ. Kosmas Michail, ICF Associate Certified Coach, η κα Νατάσα Κουμπουρέλου, Senior Consultant, η κα Γιάννα Μίχου, HRD εκ μέρους του Skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα, χορηγού επικοινωνίας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Management Force κ. Γεώργιος Πανόπουλος, χορηγός υποστηρικτής της εκδήλωσης.

Η συγγραφέας φανερά συγκινημένη έλαβε το λόγο, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και μοιράστηκε μια σημαντική και άκρως αληθινή διαπίστωση. Η μόνη επιλογή για μια ευτυχισμένη ζωή είναι να ακολουθείς το όνειρό σου, με πίστη, γενναιότητα, επιμονή και ελπίδα. Είναι η μόνη εναλλακτική. Όπως η ίδια έκανε ακολουθώντας δύσβατα αλλά αυθεντικά μονοπάτια. Όπως και τόσοι άλλοι άνθρωποι. Στον άκρως εξομολογητικό της επίλογο τόνισε ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς υπερ-ήρωας για να βρει την ευτυχία, ο χρόνος είναι σύμμαχος, η κατάλληλη στιγμή είναι η κάθε στιγμή και ότι το κάθε μονοπάτι που επιλέγεις να πάρεις όσο δύσκολο και να είναι, είναι μια ευκαιρία γνώσης που σε φέρνει πιο κοντά στο όνειρό σου.

Τέλος μετά από προτροπή της συγγραφέως μίλησαν όσοι το επιθυμούσαν και μετέφεραν τη δική τους εμπειρία από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του coaching στις ζωές τους μέσω συστηματικών ατομικών συνεδριών ή/και μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Coaching Leadership: στα Βήματα του Σωκράτη» (e-learning ΕΚΠΑ) και «Coaching Δεξιότητες και Εργαλεία στην Πράξη» (face to face διεθνών προδιαγραφών) που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί με πολύ επιτυχία η συγγραφέας.

Η βραδιά έκλεισε με ένα γευστικότατο cheese & wine, ζωηρές συζητήσεις μεταξύ φίλων και την υπογραφή των βιβλίων από τη συγγραφέα.

 

Προμηθευτείτε το βιβλίο στέλνοντας e-mail ΕΔΩ. 

Η αποστολή θα γίνει άμεσα στη διεύθυνση που επιθυμείτε.