Newsletters

HRE Newsletters

Newsletter #   :ΕΙΣΑΙ "FIXER" Ή ¨LEADER

Κατά τη γνώμη μου ο/η ιδανικός/ή ηγέτης δεν είναι κάποιος/α που στοχεύει στα λάθη. στα προβλήματα για να τα διορθώσει ως ειδικός/η, αλλά ο/η ηγέτης που στοχεύει στις ευκαιρίες, στην ανάπτυξη, στη μάθηση, στη δημιουργία άλλων ηγετών που διαμορφώνουν ένα θετικό ρεύμα και μια καλύτερη κοινωνία, ως μαθητής/τρια. Εσείς τι ηγέτης επιθυμείτε να είστε; 

Newsletter #12: ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΦΙΑ

Φιλοσοφία και Coaching στην Πράξη: Ο συνδυασμός που μεταμόρφωσε τη ζωή και την καριέρα μου. Στο σημερινό άρθρο επιθυμώ να σου αποδείξω μέσα από το δικό μου παράδειγμα ότι στη ζωή μπορείς να τα διεκδικείς όλα, καριέρα, οικογένεια, βαθύτερες επιθυμίες, αρκεί να το θες πάρα πολύ, να βάζεις προτεραιότητες και να μη …βιάζεσαι! 

Newsletter #11: ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΝΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ- ΚΑΝΕ ΤΟ ΑΛΜΑ

ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΑΝΕΣΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ -Όταν αισθάνεσαι εξοικείωση με κάτι είναι αρκετό να σε κάνει να «κολλήσεις», να είσαι διστακτικός ή ακόμη και να απορρίψεις κάτι καινούργιο ακόμη και αν το παλιό δεν σε εξυπηρετεί πια. Μάθε πως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Coaching Δεξιότητες και Εργαλεία στην Πράξη έγινε η δική μου υπέρβαση που με οδήγησε στη διεθνή διάκριση και ICF διαπίστευση. ΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΜΑ
 

Newsletter #10: ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Κάποτε,  πριν…κάποια  χρόνια πίσω, είχα μια αγωνία. Να πετύχω στη ζωή μου. Κάθε μέρα η ίδια επιθυμία με ακολουθούσε έντονα και εκφραζόταν σαν ευχή με την κάθε ευκαιρία. Το ενδιαφέρον είναι ότι, δεν ήταν  μου ήταν ξεκάθαρο τι ήθελα ακριβώς να πετύχω. Σήμερα αντιλαμβάνομαι ότι η τότε έντονη επιθυμία της επιτυχίας ήταν φορτισμένη απο ένα πάρα πολύ δυνατό συναίσθημα. Μια έντονη πεστική προσμονή που συνήθως παρουσιαζοταν όταν αντιμετώπιζα κάποια δυσκολία και λειτουργουσε σαν κίνητρο ώστε να συνεχίζω την προσπάθεια.

Newsletter #9: ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ!

ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ

Άκου την πρότασή μου:
Κάνε παύση, πήγαινε πίσω τότε που ήσουν παιδί και δες σαν λαμπερές φωτογραφίες όλες τις εξαιρετικές στιγμές που έζησες, απόλαυσέ τις, χαμογέλασε και έλα σιγά σιγά μέχρι σήμερα.
Πως νιώθεις;

Newsletter #8: 2019 Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΓΙΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ/Η

Απογειώσου το 2019 συμμετέχοντας σε προσωπικό coaching για μια ολοκληρωτική μεταμόρφωση ζωής, σε καινοτόμο εκπαίδευση από τον υπολογιστή σου ή επωφελούμενος/η από την αλληλεπίδραση με "ανήσυχους" ανθρώπους σαν και σένα, διαβάζοντας ξεχωριστά βιβλία.
Τέλος, σε προτρέπουμε να συμπληρώσεις το "Ιδανικό Προσωπικό Σχέδιο Δράσης" για να κάνεις το 2019 την καλύτερη χρονιά σου.

Newsletter #7: Το πάθος και η Ηγεσία

Ηγέτης με ήθος, λόγο και κυρίως ΠΑΘΟΣ

Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη η τέχνη του δημοσίου λόγου συμπεριλαμβάνει  ̎ήθος  ̎,  ̎πάθος  ̎, και   ̎λόγο  ̎.  Δηλαδή, χαρακτήρα που προσελκύει και εμπνέει αξιοπιστία (ΗΘΟΣ), συναίσθημα που μαγνητίζει και ενώνει (ΠΑΘΟΣ) και ουσία , λογική και επιχειρήματα (ΛΟΓΟ).

Newsletter #6: Σωκράτης και Κρισναμούρτι

Ένας φανταστικός διάλογος  για τη γνώση!
Η  υποταγή σε δογματική αυθεντία είναι δουλεία.
Η θετική αμφισβήτηση είναι ελευθερία.

Newsletter #5: Λογική και Ευαισθησία

Η φρόνηση, η αριστοτελική αρετή της λογικής που αποκτάται μέσα από τη γνώση και την εμπειρία.

Η σωφροσύνη, η αριστοτελική αρετή της αυτορρύθμισης (η 2η διάσταση της EQ κατά Goleman), της διαχείρισης των συναισθημάτων, των επιθυμιών και της ενέργειάς μας.

Newsletter #4: Δωρεάν εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο για τη μεγάλη γιορτή του coaching.

Newsletter #3: Ευχόμαστε να είστε γενναιόδωροι με τον εαυτό  σας, τολμηροί σε κάθε πρόκληση και μεγαλόψυχοι με τους ανθρώπους.

Καλλιεργώντας Κουλτούρα Coaching στις επιχειρήσεις 

Newsletter #2: Goldsmith and  Aristotle, what they have in common.

What do Marshall Goldsmith, #1 leadership thinker, HBR, 2016 and Aristotle, the greek Philosopher have in common concerning leadership? "We desperately need fast seen, visionary, value driven leaders".

Newsletter #1: Δημιουργείτε καριέρες απογειώνετε επιχειρήσεις.

Έχετε γνήσιο ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, την επαγγελματική και προσωπική του εξέλιξη;

Είσαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική να δημιουργείτε προϋποθέσεις

Human Resources Expertise
11, Olympionikon St.
Kryoneri Attikis 145 68
Athens - Greece

Contact us: info@hre.gr or +30 210 81 60 255